...

...

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..

25 Απριλίου 2012

ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

3 σχόλια:

Δέσποινα Γιαννάκου είπε...

Κρίμα ναι !! Κρίμα που ξεπουλήθηκαν οι συνειδήσεις..κρίμα που δεν υπάρχει κάπου να πιαστείς..
Κρίμα για όσα μας ξεγέλασαν και πιστέψαμε ..
Όση ελπίδα κι αν έχουν τα μάτια μας όσο καλοπροαίρετα κι αν κοιτάζουμε το μέλλον...υπάρχει τόσο σάπιο γύρω...Αχ αυτή η καρέκλα
Ξέρεις εδώ που βρίσκομαι και μιλάω με τους γύρω ανθρώπους αρχίζω και φοβάμαι για την επόμενη των εκλογών ..Ακόμα πανηγυρίζουν πίσω από χρωματιστές σημαίες ...
Εγώ που σου είπα ότι δεν θυμώνω ποτέ
εγώ που προσπαθώ όσο μπορώ για τους άλλους , αναγκάστηκα να πω : δέστε τους την ημέρα εκείνη να μην το κουνήσουν από το σπίτι, προκειμένου να κάνουν πάλι το λάθος..Δεν αντέχει τούτος ο λαός να ξαναπεράσει τα ίδια !! Φτάνει πια !!
Ας ενώσουμε τις φωνές μας
Για μας μα περισσότερο για τα παιδιά μας που χάνονται ..!!
Καλό βράδυ

ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΡΕΛΗΣ είπε...

Δυστυχώς Δέσποινα θα κάνει πάλι αυτός ο λαός τα ίδια και τα ίδια. Τόσο απαράλλακτα που αναρωτιέμαι αν έχουν δίκιο οι Γερμανοί που μας εχθρεύονται και μας λένε τόσα.
Τραγικό!
Από κάθε άποψη.
Στην χώρα που ευδοκίμησε η δημοκρατία και λειτούργησε ο εξοστρακισμός σήμερα ευδοκιμούν τα λαμόγια και οι κλέφτες του δημόσιου χρήματος που ποτέ δεν τιμωρούνται.
Ας τιμωρηθούν επιτέλους αυτοί που έκλεψαν, πήραν μίζες, ας δημευτεί η περιουσία τους κι ας αποδοθεί στο κράτος.
Ας τιμωρείται παραδειγματικά οποιοσδήποτε όλα αυτά τα χρόνια ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ..
Θύμωσα πολύ πια!
Δεν ξέρει ο Πύρρος Δήμας τι κάνει;
Τόσο ανεγκέφαλος;
Μόνο βάρη ήξερε να σηκώνει;
Ας έρθει να μας πει για την επιλογή του και να την δικαιολογήσει στους έλληνες που μένουν άστεγοι, σ’ αυτούς που είναι άνεργοι πια, που δεν έχουν ψωμί για τα παιδιά τους, που σκαλίζουν τους κάδους απορριμμάτων να βρουν κάτι φαγώσιμο… Α ρε Πύρρο!

Αυτός που θα έπρεπε να είναι σύμβολο αγώνα συμπαρατάσσεται με το πιο βρωμερό κομμάτι της πολιτικής.
Κρίμα!

Μυρτώ είπε...

Αν ψάχνουμε για "σύμβολα αγώνα" τέτοιου είδους,το έχουμε χάσει το παιχνίδι.. "Είμαι άνθρωπος και όχι Έλληνας",είναι η φράση που εμφανίστηκε τελευταία στους τοίχους της Αθήνας και νομίζω ότι έχουμε ξεχάσει λίγο τη φιλοσοφία που συμπυκώνει!!Γιατί η μεγαλύτερη επανάσταση είναι να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!Και ας σκεφτούμε ξανά την άποψη του Δ.Δημητριάδη.Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε αυτό που αποκαλούμε πατρίδα σαν ξένοι;Δε σε κάνει Έλληνα ούτε η τυχαία γέννηση σου σε αυτή τη χώρα,ούτε τα μετάλλιά σου..αλλά πολλά περισσότερα..

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου